Werkgevers

Geef hier uw vacature door

Bent u werkgever en op zoek naar personeel?

Geef hier uw vacature door

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend uw vacatures doorgeven aan ons.  De heerMevrouw


  Structuur

  EMS Care beschikt over een eigen medisch stafbureau dat onder leiding staat van een extern medisch adviseur. Zij bewaken de kwaliteit van onze organisatie. Ons medisch team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Onze professionals beschikken over de juiste en noodzakelijke opleidingen en diploma’s. De benodigde papieren zijn voor de opdrachtgever altijd ter inzage beschikbaar. Naast de professionele bijscholingen verzorgen wij ook zelf scholingsavonden om ons personeel nog beter op opdrachten voor te bereiden.

  Kleding, materialen en voertuigen

  Wij beschikken over eigen kleding. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van de kleding van de inlener. Wij beschikken over eigen hulpverleningsmaterialen en voertuigen zoals ambulances die volledig voldoen aan de actuele normen van de reguliere ambulancezorg.

  Maatwerk

  Iedere organisatie heeft zijn eigen wensen omtrent de invulling van een dienst. Het zoeken naar personeel kost veel tijd. Denk alleen al aan de advertenties en sollicitatieprocedure! Wij zorgen met EMS Care voor een snelle en passende oplossing die aan uw en aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. De gehele aanvraag en invulling is volledig inzichtelijk voor de inlener.

  ✓ GÉÉN ADMINISTRATIE
  ✓ FLEXIBILITEIT
  ✓ NO NONSENS
  ✓ OPEN SAMENWERKING

  Voorlichting en educatie

  EMS Care richt zich naast zorgverlening ook op gezondheidsvoorlichting en educatie. Hierbij kunt u denken aan het opleiden van artsen en voorlichting met betrekking tot drugsgerelateerde middelen.