Over ons

Uitzend- en detacheringsbureau

EMS Care is een uitzend- en detacheringsbureau voor medisch personeel, paramedica, veiligheidspersoneel en brandwachten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, offshore en evenementenhulpverlening.

Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht voor het inlenen van personeel. Wij ontzorgen uw organisatie door ervaren en hoog kwalitatief personeel te leveren en de gehele administratie op ons te nemen.

Heeft u capaciteitsproblemen? Heeft u hulpkrachten nodig in de vakantieperiodes? Of kampt uw organisatie met ziekteverzuim van uw eigen personeel? EMS Care lost het graag met zorg en passie voor u op.

EMS Care staat midden in de praktijk. Naast de jarenlange ervaring is de directie van onze organisatie nog steeds nauw betrokken in de hulpverleningssector. En zijn wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de zorgbranche. Wij maken optimaal gebruik van de werkzaamheden van onze zusterorganisaties EMS en BTB op het gebied van evenementenhulpverlening en de support van organisaties op het gebied van Fire & Medical.

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid

Dutch Safety Group bestaat uit de besloten vennootschappen Emergency Medical School, BTB Fire & Medical Support, Event Medical Service en EMS Care. Daarnaast beschikt Dutch Safety Group over een eigen webwinkel met veiligheidsproducten onder de naam BTBWinkel.nl.

Ons kantoor is al 17 jaar gevestigd aan de Loopkantstraat 2-E in Uden. BTB Fire & Medical Support is opgericht in 1997. Event Medical Service bestaat sinds 2002. EMS Care is opgericht in 2011. Onze BTB Winkel staat sinds december 2015 online. Sinds september 2014 worden onze bedrijven overkoepeld door de naam Dutch Safety Group.

In 2016 hebben wij gekozen op onze specialistische opleidingen onder een eigen label te plaatsen, Emergency Medical School. Een eigen label, eigen website, eigen sociale media kanalen waarmee wij onze specialistische opleidingen op een juiste wijze kunnen presenteren.

Onze locatie beschikt over een modern ingerichte ontvangstruimte, twee leslokalen, drie scenario leslokalen, een buiten oefenplaats, een winkel en een kantoor. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 – 17:00 uur.